2011. szeptember 21., szerda

Dragon Age 2 /PC/ - Jelenlegi ára: 5 999 Ft

Eredeti, új, angol nyelvű, akció játékszoftver /+18! /magyar kézikönyvvel PC-re eladó. Gyártó: Bioware. Kiadó: Electronic Arts. Minimális rendszerkövetelmény: Op. rendszer: Windows XP/Vista/7. CPU: Core 2 Duo 1, 8GHz. VGA: 256 MB. RAM: 1 GB.
- A Dragon Age 2 a „ 2009 legjobb RPG-játéka” címet elnyerő sikerjáték folytatása, amelyet több cselekmény, még káprázatosabb látvány és dinamikusan változó történet tesz a korábbinál is élvezetesebbé, és amely a Dragon Age univerzum egyik legfontosabb karakterének felemelkedését beszéli el. A Dragon Age 2 főhőse Hawke, a nincstelen menekült, aki túléli otthona elpusztítását és Kirkwall bajnoka lesz. Hawke felemelkedését mítoszok és mendemondák sokasága övezi, és ez a legenda képezi a játék tíz évet átfogó új kerettörténetét a Dragon Age univerzumban. A játékosok a saját szemükkel láthatják az események kibontakozását, miközben maguk is átélik a történetet: a vándorét, aki nem riad vissza a nehéz döntésektől, veszedelmes szövetségeseket nyer meg, hírnévre és gazdagságra tesz szert majd hősként vonul be a történelembe.
KÉREM CSAK AZOK LICITÁLJANAK AKIK VALÓBAN VÁSÁROLNI SZÁNDÉKOZNAK, ÉS A LICIT ZÁRASA UTÁN 7 NAPON BELÜL KÉPESEK ÉS AKARJÁK IS AZ ÁTVÉTELT. KÖSZÖNÖM.


Jelenlegi ára: 5 999 Ft

Az aukció vége: 2011-09-28 00:16
. Dragon Age 2 /PC/ - Jelenlegi ára: 5 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése