2011. április 29., péntek

A PHP, a MySQL és az Apache használata - tankönyv - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Üdv az aukciómon!
Szinte ki sem nyitott könyv lehet a tiéd az eredeti ár (4800 Ft) töredékéért!
Julie C. Meloni: A PHP, a MySQL és az Apache használata
Eredeti címe: Sams Teach Yourself PHP, MySQL and Apache in 24 hours.
A CD-t jelen pillanatban nem találom (költözés előtt vagyunk), de nagy esély van az előkerülésére, mindenképp jelzek ha van fejlemény!
Leírás:
Ez a könyv komoly, mégis jól érthető bevezető a felsorolt technológiákra épülő web alapú alkalmazások fejlesztésének világába.
A 24 könnyen követhető fejezet során elsajátítjuk a PHP-programozás alapjait, a MySQL relációs adatbázis-kezelő rendszer használatát és adminisztrációs módszereit, valamint megismerjük az Apache kezeléséhez és konfigurálásához szükséges fogalmakat is. A könyv átfogó célja az olyan alapvető ismeretek biztosítása, melyek segítségével képet alkothatunk az említett technológiák tökéletes egymáshoz illeszkedéséről, valamint ezen illesztés gyakorlatáról is.
Elsősorban azoknak ajánljuk, akik ismerik a web alapú környezetekben történő fejlesztés általános alapfogalmait, akár Linux/Unix-, akár Windows-rendszereken.
A PHP programozásának rejtelmeit bemutató fejezetek nem követelnek meg semmilyen előzetes ismeretet a nyelvvel kapcsolatban, de sokkal könnyebben fog haladni az az olvasó, aki szerzett már némi tapasztalatot valamilyen más programnyelv, például C vagy a Perl terén. A MySQL-lel foglalkozó fejezetek feldolgozását ugyanígy megkönnyíti az, ha Önnek volt már dolga Oracle, Microsoft SQL Server vagy más adatbázisokkal. Akinek nem okoz gondot egy egyszerű dokumentum vagy egy kisebb HTML-táblázat létrehozása, akkor máris kellően felkészültnek érezheti magát.
Kérdésre szivesen válaszolok!



Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-05-03 18:11
. A PHP, a MySQL és az Apache használata - tankönyv - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése